Ga verder naar de inhoud

Direct je apparaat aanmelden via Repair Connects

Heb jij een kapotte keukenmachine, versterker of föhn in de kast liggen die stof ligt te verzamelen? Zonde! Er een tweede leven aan geven is nu makkelijker dan ooit. Kringloop en Repair Café Foenix in Apeldoorn startte op 11 juni 2021 namelijk met een online service van hun Repair Cafe: Repair Connects! Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Hoe werkt het?

Via de website van Foenix Apeldoorn kun je je defecte toestel aanmelden met korte informatie en een foto. De technici van het Repair Café nemen dan telefonisch contact met je op om te helpen of een afspraak te maken om bij het Repair Café langs te komen voor reparatie.

Repair 6

Duurzame toekomst

Het Repair Café van Foenix bestaat al een tijdje, maar met de nieuwe service van Repair Connects kan Foenix Apeldoorners nog gerichter helpen. De technici zoeken van te voren voor je uit wat er moet gebeuren en welke onderdelen er nodig zijn. Zo kunnen ze efficiënt te werk gaan.

Slijtage of een plots defect hoeft niet te betekenen dat je apparaat richting het recycleplein moet. In veel gevallen is herstel best mogelijk, én kun je zo de levensduur van je apparaat verlengen. Lekker duurzaam! Dat is ook precies waar Foenix voor staat. Ze proberen altijd nieuwe manieren te vinden om, samen met de stad, bij te dragen aan een meer duurzame en sociale toekomst.