Ga verder naar de inhoud

Herstellen via Repair Connects

Slijtage of een defect hoeft niet te betekenen dat je toestel weggegooid hoeft te worden. In veel gevallen is herstel best mogelijk, én kan je nog jarenlang genieten van je favoriete kopje koffie, je wasmachine of je radio. Met het herstelplatform Repair Connects wordt je een digitale oplossing geboden om ondersteuning te bieden bij het herstellen van defecte toestellen, en Foenix doet mee!

Repair Connects 1
Repair connects logo

Digitale repair cafés in een onverwachte stroomversnelling dankzij Corona

Vanwege de corona-situatie konden er plotseling geen fysieke repair cafés meer worden georganiseerd en nam de hoeveelheid uitgevoerde reparaties af. Maar, met veel Apeldoorners die thuis werken, zijn we digitaler dan ooit tevoren.

Repair Connects brengt toestellen en herstellers samen en gaat op zoek naar een goede ‘match’. Samen zoeken jullie naar de geschikte oplossing om het apparaat te herstellen: een video, het doorsturen van een instructiefilmpje of een andere oplossing.

Gezamenlijk slaan we nieuwe wegen in voor het herstellen van kapotte spullen. Nu de repair events voorlopig geen doorgang kunnen vinden staan vrijwilligers van de repair cafés voor jou klaar met online hulp en advies.

De digitale service van Repair Connects brengt mensen en expertise bij elkaar, voor een circulaire en inclusieve economie. Het bewijst zijn nut nu al!
Sanne van Laar, gemeente Apeldoorn
Repair 1