Ga verder naar de inhoud

Registeren van reparaties

Samen werken we toe naar een concrete doelstelling: met HeelApeldoornRepareert willen we de afvalberg verminderen en Apeldoornse inwoners aanzetten of helpen om meer te herstellen. Samen werken we aan het doel om als stad 27,5 ton afval te besparen door apparaten te herstellen en niet weg te werpen. Om onze gezamenlijke inspanningen te kunnen meten, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er zoal hersteld wordt, en waar.

Herstellen kan op 3 manieren

Open je af en toe zelf wel eens een toestel en ben je een enthousiasteling wanneer het aankomt op het repareren van apparaten? Dan ben jij een echte doe- het-zelver. Jouw herstelacties tellen uiteraard mee!

Roep je liever de hulp in van een expert? De commerciële herstellers in onze stad zijn opgenomen op de Repair Map. Laat je bij hen iets herstellen? Dan kan je dat ook registreren.

Heb je samen iets hersteld in een Repair Café? Afhankelijk van de tools en platformen waarbij je lokale Repair Café werkt, hoef je misschien zelf niets te registreren maar gebeurt dit via Repair Connects.