Ga verder naar de inhoud

Registreren van reparaties

Samen werken we toe naar een concrete doelstelling: met Heel Apeldoorn Repareert willen we de afvalberg verminderen en Apeldoornse inwoners aanzetten of helpen om meer te repareren. Samen werken we aan het doel om als stad 175 ton afval te besparen door apparaten te repareren in plaats van weg te gooien. Om onze gezamenlijke inspanningen te kunnen meten, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er zoal gerepareerd wordt, en waar.

Repareren kan op 3 manieren

Open je af en toe zelf wel eens een apparaat en ben je een enthousiasteling wanneer het aankomt op het repareren van elektronica? Dan ben jij een echte doe- het-zelver. Jouw herstelacties tellen uiteraard mee!

Roep je liever de hulp in van een expert? De commerciële reparateurs in onze gemeente zijn opgenomen op de Repair Map. Laat je bij hen iets herstellen? Dan kan je dat ook registreren.

Heb je samen met een vrijwilliger iets gerepareerd in een Repair Café? Afhankelijk van de tools en platformen waarbij je lokale Repair Café werkt, hoef je misschien zelf niets te registreren maar gebeurt dit via Repair Connects.