Ga verder naar de inhoud

Senseo gefixt bij Foenix Repair Café

Ingrid Dijkstra 15/09/22

De bejaarde Senseo die met Ingrid over de wereldzeeën zeilde, kon gelukkig nog gerepareerd worden!

Het verhaal van Herstelheld Ingrid:

Oops! mijn Senseo is stuk, en dat precies in de Zero Waste Week.

Laten ze bij Foenix nou een workshop senseo repareren aanbieden. Dus hup, Senseo onder de arm. Op naar het Zwitsalterrein!

Deze Senseo kan ik nog niet laten gaan, ze heeft een verhaal. Ze zeilde met ons mee door de Caribbean en heeft menig zeiler van een heerlijk Nederlands bakje koffie voorzien.

Gelukkig weet Harold de Herstelheld van het Foenix Repair Café wel raad met dit ‘bejaarde apparaat’. Eén voor één strepen we de mogelijke defecten van het lijstje.
Stroom: check. Verwarmen: check. Het magneetje en de houder: check. Last but not least de boiler en pomp: ook check. De magische handjes van Harold zorgen er gewoon voor dat de Senseo het weer doet. Dit noemen ze een STOV storing: storing tijdens onderzoek verholpen. Tja. Wel weer een hoop geleerd. Op naar de volgende uitdaging: het kapotte snoer van mijn kruimeldief.

Ik schrok er wel van dat ze bij Foenix elke dag wel een afgedankte Senseo binnen krijgen. En dat 80% van die apparaten gewoon gerepareerd kan worden!

Deze Senseo is in ieder geval gered van de afvalberg en kan mede dankzij Handyman Harold weer een tijdje mee. Bedankt!

Ingrid maakte een heel leuk filmpje over deze reparatie!

Ingrid Dijkstra met Senseo herstelheld verhaal

Ingrid Dijkstra

Ingrid Dijkstra is in haar weg naar een bewuster leven met minder plastic, ook enthousiast geworden over repareren.

Meer herstelverhalen

Scherven brengen geluk... of niet?

Scherven brengen geluk... of niet?

Inge Smolders - 19/01/23
Het zal je maar gebeuren: een iPad krijgen met Kerst, en nog dezelfde dag het hele scherm aan diggelen. Het overkwam Inge. Gelukkig koos…
Upgrade oude iMac

Upgrade oude iMac

Carla Fransen - 24/03/22
In 2010 heb ik een iMac nieuw gekocht en daar was ik altijd zeer content mee. Op gegeven moment wordt het apparaat wat traag en kan er geen…
Smeren kun je leren!

Smeren kun je leren!

Mehdi Nikzaban - 12/04/22
Vaak is het juiste smeermiddel een goede oplossing voor een defect apparaat. Mijn favoriete voorbeeld is de heggenschaar. Wat doe je als…