Ga verder naar de inhoud

Workshop Senseo repareren tijdens Zero Waste Week Apeldoorn

15 september 2022
Sharepair news

Het verhaal van Herstelheld Ingrid:

Oops! mijn Senseo is stuk, en dat precies in de Zero Waste Week.

Laten ze bij Foenix nou een workshop senseo repareren aanbieden. Dus hup, Senseo onder de arm. Op naar het Zwitsalterrein!

Deze Senseo kan ik nog niet laten gaan, ze heeft een verhaal. Ze zeilde met ons mee door de Caribbean en heeft menig zeiler van een heerlijk Nederlands bakje koffie voorzien.

Gelukkig weet Harold de Herstelheld van het Foenix Repair Café wel raad met dit ‘bejaarde apparaat’. Eén voor één strepen we de mogelijke defecten van het lijstje.
Stroom: check. Verwarmen: check. Het magneetje en de houder: check. Last but not least de boiler en pomp: ook check. De magische handjes van Harold zorgen er gewoon voor dat de Senseo het weer doet. Dit noemen ze een STOV storing: storing tijdens onderzoek verholpen. Tja. Wel weer een hoop geleerd. Op naar de volgende uitdaging: het kapotte snoer van mijn kruimeldief.

Ik schrok er wel van dat ze bij Foenix elke dag wel een afgedankte Senseo binnen krijgen. En dat 80% van die apparaten gewoon gerepareerd kan worden!

Deze Senseo is in ieder geval gered van de afvalberg en kan mede dankzij Handyman Harold weer een tijdje mee. Bedankt!

Meer herstelnieuws

Eben Haëzerschool winnaar Apeldoornse E-waste Race 2023

Eben Haëzerschool winnaar Apeldoornse E-waste Race 2023

16/06/23
Vier weken lang zijn tien deelnemende basisscholen in Apeldoorn de strijd aangegaan tegen het elektronisch afval. In totaal haalden ze maar…
Apeldoornse basisscholen strijden tegen elektronisch afval

Apeldoornse basisscholen strijden tegen elektronisch afval

17/05/23
Tweede E-Waste Race van start na succes in 2022 Na een succesvolle eerste editie in 2022, organiseren Heel Apeldoorn Repareert (Gemeente…
Kapot Goed! Lespakket over duurzaamheid & repareren voor basis- en middelbaar onderwijs

Kapot Goed! Lespakket over duurzaamheid & repareren voor basis- en middelbaar onderwijs

08/05/23
Sharepair heeft in samenwerking met Djapo een lespakket ontwikkeld over het belang van reparatie. Door elektrische en elektronische…