Ga verder naar de inhoud

Repareren kun je leren!

Georganiseerd door Heel Apeldoorn Repareert, Foenix, CODA ExperienceLab en Zero Waste Apeldoorn
21 april 2023 15:00
CODA bibliotheek De Maten, Violierenplein 102, Apeldoorn

De derde workshop in de serie 'Repareren kun je leren' vindt plaats bij de CODA bibliotheek in De Maten en is bedoeld voor iedereen die in deze buurt wil leren hoe je zelf elektrische en elektronische apparaten en textiel kunt repareren.

Georganiseerd door Heel Apeldoorn Repareert, Foenix, CODA ExperienceLab en Zero Waste Apeldoorn

Sharepair events

Het repareren van een koffiezetapparaat of stofzuiger is soms makkelijker dan je misschien denkt. Wist je dat je ook zelf een Herstelheld kunt worden?

De enthousiaste experts en vrijwilligers van Foenix staan klaar om jou te helpen met je kapotte elektrische apparaten. Ze geven je advies over het analyseren, open maken en repareren, zodat je het ook vooral zelf kunt doen!

Experts van het CODA Experience Lab aanwezig om te laten zien wat er mogelijk is met 3D printen voor reparatie, en het repareren van textiel.

Vanuit Zero Waste Apeldoorn is er informatie om je te inspireren om duurzamer te leven met minder afval. Kom je ook zelf wasmiddel of deodorant maken?

Ook je tochtwering heeft regelmatig een reparatiebeurtje nodig! Je huis tochtvrij maken is een kleine moeite en geeft veel comfort. En je bespaart er flink wat energie mee! Energiecoaches van deA zijn aanwezig om te laten zien hoe je je huis fixt. Ze leggen je uit hoe je tocht opspoort. En hoe en met welke materialen je het aanpakt.

Wat neem je mee? Je kapotte (kleine) elektrische of elektronische apparaat*, kledingstuk, knuffel of ander textiel

Datum: vrijdag 21 april, 15:00 – 16:30

Locatie: CODA bibliotheek De Maten, Violierenplein 102, Apeldoorn

*in principe alles behalve TV's, telefoons, printers, wasmachines en computers

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel fijn! Voor vragen of aanmelden: heelapeldoornrepareert@apeldoorn.nl

foto: Reparatiecafé Ugchelen

Reparatie Café Ugchelen